Zilele uriașe se vor încheia în luna octombrie în timp ce trece timpul

să găsească ceea ce Sheffielders -ul preferat al tuturor sunt la fel de mult ca după absolvirea în zilele gigantice: pe măsură ce trece timpul.
Urmează comunicatul de presă:

Release media – Boom! Studios este încântat să continue drumul către San Diego, un reflector de zece zile, cu zece ani, pe cea mai interesantă carte de benzi desenate, precum și știri grafice în dezvoltarea Comic Con la Worldwide din San Diego (17-21 iulie), cu The The the the the the the the the the the the the the the the the Declarație de astăzi a Gigantic Days: Pe măsură ce trece timpul pe locul 1. Problema mare de benzi desenate cu un singur film încheie seria nominalizată la premiul Eisner de designerul John Allison (Scary Go Round), precum și artistul Max Sarin, oferind fanilor o experiență finală cu Esther, Daisy, precum și Susan după ce au absolvit de la Universitatea Sheffield, precum și va fi oferită în magazinele octombrie 2019.

Unde sunt ei acum? Ei bine, la paisprezece luni de la absolvire, Esther, Susan, precum și Daisy s-au mutat în diferite cariere, prieteni, precum și vieți, precum și nu are riscuri să afirme că lucrurile nu sunt mai degrabă la fel. Reîntâlnirea lor în Sheffield este posibilitatea lor de a se reconecta, precum și de a reconstrui cele mai frumoase prietenii pe care le-au avut cu toții în timpul universității, cu toate acestea, Esther este o muchie de publicare din Londra acum, precum și nu este sigură că își poate face timp pentru vechii ei prieteni.

Va fi capabilă să se estompeze în vorta de timp a colegilor săi vampiri, Cressidas, precum și influența lor îngrozitoare suficient de mult pentru a face reuniunea? Susan, precum și Daisy va ierta vreodată Esther dacă nu se va prezenta? Acesta este sfârșitul absolut pentru Sheffielders -ul nostru preferat? precum și ce face McGraw tot timpul la magazinul crucial regional? Așadar, multe întrebări, așa că timpul de timp pe timp trece în această problemă specială de dublă dimensiune.

Cu sediul în Letchworth Garden City, Marea Britanie, John Allison este designerul seriei de benzi desenate Gigantic Days, noaptea, precum și abrupt, precum și a mașinilor continue ale seriei de cărți pentru toate vârstele. În plus, el a produs Webcomics Bobbins, precum și înfricoșător, Go, cu lucrările sale apărând pe internet, având în vedere că 1998. El a fost unul dintre primii artiști comici care a dezvoltat o conformitate de zi cu zi cu exclusiv pe internet.

Diferitele benzi desenate ale lui John au fost nominalizate la Eisner Awards anual în perioada 2016-2019, precum și în 2018 a câștigat cea mai bună formă lungă de la Internet Comic Award de la Societatea Națională a Cartoonistilor din SUA. Gigantic Days a oferit aproape jumătate de milion de exemplare în întreaga lume, precum și în prezent este publicat în șapte ediții de limbi străine.

„Acest comic a fost întotdeauna despre momente mici, precum și catastrofe uriașe, așa că ieșirea cu un special de dimensiuni duble îmi oferă posibilitatea de a face multe din ambele. Este imposibil să mulțumești tuturor atunci când vă aflați la revedere, cu toate acestea, cerul știe, echipa Gigantic Days va încerca. ” Creatorul declarat, John Allison.

Max Sarin este artistul de benzi desenate câștigător al premiului național de caricaturist, precum și ilustrator din Finlanda, care este înțeles pentru munca lor la seria nominalizată la Eisner Gigantic Days cu designerul John Allison.

„Zilele uriașe sunt despre cele mai bune zile cu prietenii: fericirea, precum și râsul, panica, precum și emoția – toate lucrurile fantastice din care este făcută viața.” artist declarat, Max Sarin. „A fost uimitor să lucreze la această serie pe care atât de mulți oameni s -au îmbrățișat, precum și au avut plăcere de -a lungul anilor.”

Zile uriașe: Pe măsură ce trece timpul cu numărul 1 prezintă o copertă primară, precum și o copertă variantă a artistului Max Sarin.

„Pe măsură ce trece timpul, prietenii, precum și conexiunile se pot modifica, totuși, ceea ce nu indică faptul că trebuie să dispară complet, precum și să verifice orice Esther, Susan, precum și Daisy au trecut, este imposibil să credem că prietenia lor a câștigat Nu durează pentru totdeauna. ” a declarat Shannon Watters, editor senior, boom! Studiouri. „John Allison, precum și Max Sarin, au produs un tribut superb celor trei cursanți universitari care nu numai că au descoperit cei mai buni amici unul în celălalt, însă, de asemenea, au descoperit un cartier de lungă durată în noi toți cei care s -au dezvăluit în escapadele lor, precum și diferite neplăceri de -a lungul întregii ani ani.”

Zile uriașe: Pe măsură ce trece timpul pe locul 1 este versiunea curentă de la Boom! Boomul premiat al Studiourilor! Box Imprint, House to The Gigantic Days Gigantic Series de designerul John Allison, oferit acum în librării oriunde cu zile gigantice volume 1-10 de la John Allison, Lissa Treiman, precum și Max Sarin, ediții speciale de copertă hard zile gigantice: nu la test Volumele 1-3, Gigantic Days: Înregistrare timpurie, colectarea proiectantului, a lui John Allison, poveștile originale de zile gigantice auto-publicate, precum și zile gigantice: credit suplimentar, o colecție de pantaloni scurți, precum și materiale bonus din seria nominalizată la Eisner. De asemenea, fanii pot avea plăcere în cartea Gigantic Days de către autorul Non Pratt, publicată de Amulet Books, o amprentă a lui Abrams.

Tipăriți copii ale zilelor gigantice: ca timp GOEnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *