Batman: Ce să te aștepți în 2021!

James Tynion IV a trimis recent un buletin informativ în trei părți care detaliază unele dintre planurile sale pentru noul an. Cea de-a doua tranșă s-a ocupat exclusiv de participanții la Gotham City cu Batman. Să vedem ce este în magazin pentru Caped Crusader în 2021!

Ador buletinele informative expuse de creatori. De obicei, își sugerează pălăria despre ceea ce vine pe țeavă. În calitate de colecționari și speculanți, putem folosi aceste informații pentru a se pregăti pentru noul an. Tynion ne -a oferit o informație grozavă și încă încerc să -mi pun capul în jurul tuturor. Dar cred că au fost (cel puțin) trei mari preluări.

De câte ori se schimbă

Voi începe cu schimbarea paznicului. Tynion observă că cea mai familiară versiune a orașului Gotham nu mai este. Batman nu se va întâlni cu Jim Gordon pe sistemul de acoperișuri de lângă semnalul batului sau se va întoarce la Alfred în peștera batului. Jim este pensionat, deși Tynion are planuri pentru el, iar bietul devotat Alfred este mort. Millionaire Bruce Wayne înlocuiește miliardarul Bruce Wayne (datorită evenimentelor lui Joker War) și va ocupa o casă de oraș și nu Wayne Manor. Este posibil mulți importanți din punct de vedere al unui colecționar, familia Fox va avea parte din prim plan.

Acest lucru pare să acorde o creștere Batman #77, moartea lui Alfred, precum și tuturor cheilor familiei Fox. M -aș concentra pe Batman #307 din 1979, prima apariție a lui Lucious Fox. GoCollect are un FMV de 475 USD pentru CGC 9.8. Nu există numeroase în recensământ, așa că săpați în acele cutii lungi pentru această carte subapreciată. Copia mea este destul de bătută, așa că o să -mi țin ochii deschiși pentru unul bun pe care să -l trimit în CGC.

Noile personaje vor rămâne în jur

În al doilea rând, noile creații recente sunt aici pentru a rămâne. Figura Punchline și Clownhunter pentru a menține mingea rulată în 2021, după ce a izbucnit pe scena anul trecut. Iată ce are de spus Tynion:

„Punchline a dominat o mulțime de discuții despre noile personaje pe care le -am introdus în acest an, dar am fost încântat să văd mult mai mulți și mai mulți tineri cititori care se conectează cu tinerii noștri dăunători și am murit să despachetez mult mai mult din el. Acest număr (Batman anual #5) stabilește scena pentru următoarea parte în evoluția lui Clownhunter și plantează semințele pentru o poveste care va începe să joace anul viitor … Clownhunter este o piesă esențială din planurile mele de formă lungă în Gotham City … ”

M -aș asigura că am o copie a lui Batman #96 în colecția mea. Îmi place mai ales varianta de design 1:25.

Batman vs. sperietor

În cele din urmă, Tynion a dezvăluit că sperietul va apărea mare în povestea Batman din acest an. (Batman se întoarce la o lansare lunară începând din martie). Aștept cu nerăbdare să văd cum este înfățișat domnul Crane. Tynion spune: „Designul lui Jorge Jimenez este unul dintre cei mai înfiorători pe care i-am văzut pentru o batjocură majoră într-o perioadă bună, de mult timp.”

Asta face din Batman #189 un „cumpărare”? M-aș concentra pe gama de 6,0 de la mijlocul de grad, care are un FMV actual de 375 USD.

Sunt încântat să văd ce este în magazin pentru noi anul acesta în Gotham City. Un lucru este sigur, între sperietoare și Clownhunter, ca să nu mai vorbim de Punchline și Harley, ar trebui să fie o plimbare distractivă.

Sunt mult mai multe de văzut. Vezi GoCollect pe YouTube!

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest43

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Previzualizări ale comiclistului: Batman #106it a fost doar două luni, dar omul, se simte ca mult timp pentru că am făcut check -in cu Gotham din zilele noastre. Puteți chiar să vă amintiți în continuare acele zile de halcyon în care Bruce încerca să instruiască un tânăr, lecții de viață pentru copii care urăște jokerul, în timp ce a făcut alternativ și a îmbrățișat-o …
2 martie 2021in „Comiclist”

Prima privire la DC Comic, Batman #107 Dark Knight, arată mai adânc în campania de îngrijorare a sperietorului în această primă privire spre Batman #107. Urmează comunicatul de presă: Release media-Tensiunile sunt înalte în Gotham City în urma atacului asupra Arkham Asylum, iar opinia publică și tulburările încep să se fierbe. Cavalerul intunecat…
11 martie 2021in „Comiclist”

Previzualizări ale comiclistului: Batman #112A Story Peste un an în devenire și a fost pus în mișcare cu Frontier Unlimited #0, STRAGE STATE STATE! Batman a jucat în mâinile sperietorului, care a dezlănțuit un atac coordonat asupra orașului Gotham prin manipularea lui Simon Saint și Peepiner-Paine-01! Dar există și alte forțe la …
7 septembrie 2021in „Comiclist”

Colțul colecționarilor de benzi desenate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *