Fără droguri duminică de Cyhi the Prynce

Cyhi și -a pierdut afacerea majoră de etichetă în urmă cu doi ani, probabil pentru că nu a fost capabil să producă un album la fel de mare ca Kanye West, frumoasa fantezie întunecată, pe care Cyhi a făcut un Aspect care i -a atras atenția tuturor. Etichetele s -au luptat peste el și au încercat să -l încadreze în micile lor cutii A&R. Timp de șapte ani. A durat atât de mult pentru a obține un debut.

Și a meritat să aștepți.

„Fără droguri duminică” este genul de înregistrare în care trebuie să vă opriți și să derulați continuu, deoarece profunzimea și complexitatea versurilor sale sunt incendii neobosite, constante și rapide. Nu este faptul că vorbește repede – are o livrare stabilă – ci doar că fiecare melodie este atât de bogată, atât de densă și plină de idei. După o piesă de introducere fantastică, care este All-Mas și fără umplutură, obținem Titlul tăiat, implorându-l pe Dumnezeu să-i oprească pe dealeri să vândă în ziua sfântă. Pusha T apare și scuipă foc pur peste nimic mai mult decât un pian acustic. Da, este un rapper creștin, dar acesta nu este rap creștin. Dar are Pusha în loc de nici o răutate. Niciun limbaj neplăcut, dar greu ca naiba. „Niciodată să nu -i sunăm, dar nu pot să -i sun dacă am nevoie, homienii mei erau atât de tare, tot ce mănâncă sunt fructe de mare …” El știe străzile, el a fost crescut pe ele, dar nu l -au transformat în ceva ce el Nu am vrut să fiu.

El reușește chiar să cânte o melodie „Înapoi la Africa” care nu mă face, ca ascultător alb, să mă simt defensiv sau izolat. Și o face genial: în primul rând, concentrându -se pe modul în care negrii pot progresa susținând propriile lor afaceri – în schimb cum Imperiul Rău îi ține jos, el propune o soluție și el simte clar dragoste pentru oamenii săi mult mai mult decât ura pentru dușmanii lui. Și în al doilea rând, o face prin umor. Este o tăietură amuzantă cu adevărat râznă, în care îl roagă pe Oprah să construiască mult mai multe școli și Michael Jordan pentru a cumpăra toți pantofii.

De asemenea, el este capabil să scoată ceea ce mulți rapperi nu pot: melodii de dragoste care sunt cu adevărat iubitoare, fără față, fără fațadă. Cyhi este un om sensibil, conștient de sine, care poate fi matur, fără să sune prost sau moale. Destul de feat, în lumea rap -ului. Chiar și Jay-Z are probleme să facă asta și nu a avut cu adevărat succes decât mult mai târziu în cariera sa.

Cu fotografii de oaspeți de la Schoolboy Q (pe single -ul de avansare, „Movin” Around ”), 2 Chainz, Estelle, Travis Scott și, bineînțeles, Kanye West, acesta este un album pe care nu -l dorești cu adevărat să -ți lipsești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *