Black Lightning primește o emisiune TV cu o tehnică diferită

în Epoca noastră de Aur a Superhero Motion Pictures, precum și TV, acum există o mulțime de opțiuni pentru cei cărora le place să se bucure de adaptări de benzi desenate în acțiune live. (Atât de mulți, de fapt, încât am încetat să mă bucur de o mulțime de ele, concentrându -mă doar pe cele pe care le descopăr o mulțime de plăceri: Izombie, Lucifer, Legends of Tomorrow, precum și săpun Guilty Palking Riverdale.) O mulțime de Dintre ei au un lucru uriaș în comun: sunt create de Greg Berlanti, care ajută interrelația Flash, Arrow, Supergirl, precum și legende.

Berlanti mai are încă un spectacol de supereroi DC la începutul anului viitor pentru CW, cu toate acestea nu va face parte din acest „Arrowverse”. În schimb, Black Lightning adoptă o nouă abordare, arătându -ne un erou alimentat electric (Cress Williams), care s -a retras cu 12 ani în urmă pentru a -și ridica fiicele. Iată trailerul:

Și descrierea prelungită a rețelei:

În calitate de tătic al a două fiice, precum și primar al unei instituții înalte, care, de asemenea, servește ca un refugiu fără riscuri pentru tinerii dintr-o comunitate din New Orleans depășită de violența în bandă, este un erou al comunității sale. În urmă cu nouă ani, Pierce era un erou al unui alt fel. Înzestrat cu puterea supraumană de a valorifica, precum și de a gestiona energia electrică, a folosit acele puteri pentru a-și menține străzile din orașul natal fără riscuri ca fulgerul negru Vigilante mascat. Cu toate acestea, după ce și multe nopți cu viața sa pe linie, precum și a văzut impactul pagubelor, precum și pierderea pe care ego -ul său de schimbare le -a provocat familiei sale, și -a lăsat în urmă zilele de super -erou, precum și s -a stabilit în a fi fost un primar, precum și un tată. Selecționând pentru a -și ajuta orașul fără să -și folosească superputerile, el s -a bucurat de fiicele sale Anissa (Nafessa Williams), precum și de Jennifer (China Anne McClain) să crească la femei tinere puternice, chiar dacă căsătoria sa cu mama lor, Lynn (Christine Adams), a suferit. Aproape un deceniu mai târziu, zilele de combatere a criminalității lui Pierce sunt mult timp în spatele lui … sau așa se gândi el. Cu toate acestea, cu o infracțiune, precum și cu corupția răspândită ca un incendiu, precum și cele pe care le pasă în traversele bandei regionale amenințătoare, One Hundred, Black Lightning se întoarce – pentru a salva nu numai familia sa, dar și spiritul comunității sale.

Sunt curios să văd exact cum gestionează un erou adult mai în vârstă, deși nu sunt înnebunit de un erou negru principal care trebuie să lupte cu bandele. Pare un pic de cliseu.

Producători executivi suplimentari sunt Sarah Schechter (The Flash), precum și soții/partenerii Mara Brock Akil, precum și Salim Akil (jocul, fiind Mary Jane), care a produs spectacolul. Personajul a fost produs pentru benzi desenate de Tony Isabella cu Trevor von Eeden.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Farele TV Faqall care a fost delegat să înțeleagă despre terminațiile emisiunilor TV preferate TV Fares Faq a restaurat o mare parte de amintiri îndrăgite pentru mine, în două categorii unice. Primul a fost acela de a vă bucura de o mulțime de diferite emisiuni TV acoperite. Al doilea a fost când am folosit la eșarfă …

Acest lucru trebuie să merite vizionat: Astro City pentru a obține TV Showastro City este unul dintre acele benzi desenate de înaltă calitate, de lungă durată, care sunt la fel de repede ignorate, deoarece se simte ca și cum ar fi fost întotdeauna acolo, precum și problemele sunt întotdeauna citite grozave. Desigur, tehnica de nostalgie pe care o ia până la epoca de argint a benzilor desenate de supereroi poate să nu fie pe gustul tuturor, oricât de multe …

DC Redesigns Show End Logos for TV SLATEDC a lansat această compilare a logo -urilor finale pe care le vor folosi pentru emisiunile lor TV în sezonul viitor. În ordine, este săgeata, Gotham, DC’s Legends of Tomorrow (cel mai greu de dat seama, IMO), Supergirl, The Flash, Izombie, precum și Lucifer. Plănuiesc să mă bucur de toate, cu excepția lui Gotham. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *